Kyläseuran kuulumisia!

19.04.2019

Hyvät Rengonkyläläiset, tässä on Rengon Kyläseura ry:n tiedote vuodelle 2019.

Tiedote on tiivistelmä kylän liikunnallisista harrastus- ja vapaa-ajanvietto mahdollisuuksista sekä kylän helmestä Ruissaaren kokonaisuudesta. Kyläseura vuokraa myös astiastoa.

Kyläseura on vuosien saatossa saanut aikaan paljon. Ruissaari on kokonaisuudessaan erittäin hieno ja persoonallinen kokonaisuus, viime kesänä ratsastuskenttä sai uuden pinnan ja uuden aidan, junioricrossirata toimintaa on lähtenyt tukemaan useita yrityksiä, jotka on koottu upeaksi mainostauluksi radan varteen ja toiminta radalla jatkuu myös erittäin vauhdikkaana. Vuoden aikana on lehdistä saatu lukea, miten Rengonharjun crossiradalla harrastuksensa aloittaneet kuskit pärjäävät nyt isommissa sarjoissa.

Tulevana kesänä 2019 on Ruissaaressa tiedossa ainakin perinteiset kevät- ja syystalkoot, joihin toivoisimmekin innokkaita kyläläisiä mukaan. Muutaman tunnin panostus kyläseuran toimintaan silloin tällöin ei vaadi kovin paljoa, mukaan voi lähteä myös perheen lapsetkin ja voithan samalla vaihtaa kuulumisia kyläläisten kanssa.

Talkoista tullaan tiedottamaan kyläseuran Facebook-sivuilla lähempänä ajankohtaa. Lähde siis mukaan =).

Ehdotuksia kyläseuran tulevista tapahtumista otetaan vastaan. Voisimme kokoontua jonkin kivan teeman ympärillä Ruissaaressa tai keksiä jotain liikunnallista tekemistä yhdessä.

Ruissaaressa on alkamassa kesäisin ainakin rantalentopallo-treenit kerran viikossa. Ruissaaressa olisi mahdollista järjestää myös vapaita sauna- ja uintivuoroja, makkaranpaistoiltamia tai ihan mitä tahansa mukavaa. Puitteet on kyllä parasta A-luokkaa, luonnon helmassa.

Aktiivisia kuntoilijoita kylältä kyllä löytyy ja useita vuosia toimineet kuntoryhmät jatkavat edelleen. Kyläseuralla on myös oma kuntosali, joka on löytänyt runsaasti innokkaita käyttäjiä.

Rengon kyläseura toivottaa kylämme uudet asukkaat tervetulleiksi kylällemme.

Toivotamme uudet kuin vanhat asukkaat rohkeasti mukaan kyläseuran toimintaan.

- Rengonkylä Onnellisen Ihmisen Koti -